Jytkypesu.fi

JYTKY-sarjan tuotteet

Tutustu ja tilaa pitkäaikaisen tuotekehityksemme huipputuotteet.

KC Jytkypesu

Myyntiedustaja paikalle

Haluatko nähdä tai kokeilla tuotteita?

Oy KC Suomi & Co valmistuttaa, myy, edustaa ja markkinoi Jytkypesu-tuotteet yksinoikeudella. Olemme valmiina palvelemaan.

Soita tai laita sähköpostia niin laitamme myyntiedustajamme paikalle. Tulemme mielellämme käymään, kertomaan ja näyttämään kotimaisia huipputuotteita.

Tuotteet

Jytkysarja

Jytkypesu

Ominaisuudet

KC Jytkypesun yleisimmät ominaisuudet.

Rahtivapaasti, alv 0%

Kilpailukykyinen Hinnoittelu

20 litraa

Käyttövalmista 400 litraa

0.48 / valmislitra
 • Sisältää kirkastevahaa
 • Soveltuu painepesuun
 • Ympärivuotiseen pesuun
 • Oy KC Suomi & Co tekninen tuki

60 litraa

Käyttövalmista 1200 litraa

0.45 / valmislitra
 • Sisältää kirkastevahaa
 • Soveltuu painepesuun
 • Ympärivuotiseen pesuun
 • Oy KC Suomi & Co tekninen tuki
 • + Vikan pesuharja 3D

200 litraa

Käyttövalmista 4000 litraa

0.37 / valmislitra
 • Sisältää kirkastevahaa
 • Soveltuu painepesuun
 • Ympärivuotiseen pesuun
 • Oy KC Suomi & Co tekninen tuki
 • + Vikan pesuharja 3D
 • + Paineruisku 5l mallia ammatti
Jytkypesu

Miksi valita jytkypesu

Uusimman Kehitystyön Pesuaineet

Uusimman tuotekehitystyön mukaan valmistetut huippuluokan pesuaineet.

10+ Vuoden Tuotekehitys

Säännöllinen ja jatkuva tuotekehitys takaa tuotteidemme korkean laadun ja ympärivuotisen käytön.

Parasta Laatua

Ainutlaatuinen lian irrotuskyky. Poistaa mm. maantiesuolaa, rasvaa, öljyä, hyönteisjäämiä ja vaikeita epäpuhtauksia.

Jytkypesu

Käyttökohteet

Jytkypesu

UKK

Usein Kysytyt Kysymykset

Vastauksia ja tietoa usein esitettyihin kysymyksiin.

Tätä meiltä kysytään erittäin paljon.

Haluatko nähdä ja kokeilla jytkysarjan tuotteita? Soita tai laita sähköpostia meille niin laitamme myyntiedustajamme paikalle. Tulemme mielellämme käymään, kertomaan ja näyttämään kotimaisia huipputuotteita.
 
ME autamme ja opastamme oikeiden tuotteiden valinnassa.
Anna aineen tehdä työ - käytä oikeita aineita oikeassa paikassa.

Oletko koskaan tuskastunut autoa puhdistaessasi, kun lika ei vain meinaa irrota? Marketeista löytyvät pesuaineet ovat usein "all-in-one" -tyyppisiä yleispesuaineita, joiden luvataan tekevän vähän kaikkea samalla kertaa. On yksinkertainen luonnonlaki, että kyseiset aineet eivät toimi yhtä hyvin kuin eri likatyyppeihin tarkoitetut erikoisaineet. Tietynlainen lika liukenee happamalla, toinen taas emäksisellä pesuaineella ja niin edelleen. Oikeilla aineilla lopputulos on parempi ja turha hinkkaaminen voidaan unohtaa. Samalla maalipinta pysyy paremmassa kunnossa kun hankaaminen voidaan jättää vähemmälle.

Kun annat aineen tehdä työn, säästyy sekä maalipinta että hermot. Esimerkiksi pikitahrat eivät meinaa irrota millään ilman pienpoistoainetta, mutta pienpoistoaineella ne irtoavat kuin itsestään. Oikeilla aineilla mekaaniselle hankaamiselle ei käytännössä ole tarvetta - näin uusia naarmujakaan ei synny.
Auton peseminen on yksi tärkeimmistä autoon kohdistuvista huoltotoimenpiteistä. Erityisesti Suomessa autot ovat merkittävän osan vuodesta alttiina maantiepölylle, tiesuolalle ja ilman epäpuhtauksien aiheuttamalle kulutukselle. Tunnollisesti puhdistettu auto säilyttää arvonsa ja on miellyttävä käyttää. Huoliteltu auto on myös merkki huolellisesta omistajasta.

Auton pesu olisi hyvä suorittaa muutaman viikon välein tai tarvittaessa. Näin suojataan auton maalipintaa ulkoisilta rasituksilta, kuten UV-säteilyltä, sateelta, ilmansaasteilta, rikiltä ja sadevedeltä. Alkukeväästä auringon lämpö tehostaa lian vahingollista vaikutusta likaisilla auton pinnoilla. Rapakeleillä taas loska koettelee maalipintaa veden, hiekan ja tiesuolan seoksena.
Säännöllisesti puhdistetun auton arvo säilyy paremmin. Varsinkin talvella auton säännöllinen peseminen on tärkeää, koska tiesuola ja korkea ilmankosteus luovat ruostumiselle suotuisat olosuhteet. Talviautoilussa vaarana on myös renkaiden nastoista irtoava metallipöly, joka voi syöpyä maalin läpi ja aiheuttaa korroosiota maalin alla. Auto kannattaa vahata myös talven aikana mahdollisuuksien mukaan ainakin kerran, jotta uusi lika jää vahapinnan päälle, eikä pääse kiinnittymään maalipintaan. Nykyaikaiset vahat kestävät parhaimmillaan jopa koko talven auton maalipinnan suojana.

Puhtaus parantaa ehdottomasti myös liikenneturvallisuutta.

Puhtaan auton valot ja heijastimet näkyvät likaisia paremmin, puhtaat ikkunat ja peilit parantavat näkymää autosta ulos jne.

Puhtaasta maalipinnasta on myös helppo havaita mahdolliset vauriot, kuten naarmut, lommot ja kiveniskemät.